Serviciile noastre

 • Indiferent de modul de deplasare ales: Pe jos, cu bicicleta sau cu microbus

  Imprejurimile Sighisoarei va ofera multe de vizitat. Puteti sa va bucurati de drumetii, ture cu bicicleta prin zona sau excursii catre satele invecinate care merita cu adevarat sa fie vazute: Viscri, Malancrav, Biertan, Copsa Mare, Rupea.. - Un adevarat happening pentru cei interesati in cultura Saseasca!

 • Toate cemere va pun la dispozitie urmatoarele::

  Baie proprie cu dus sau cada, TV cablu, Internet (priza) sau Wireless, uscator de par, telefon

 • Bineinteles ne am gandit si la acest aspect

  Pensiunea noastra dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 20-25 persoane care astfel se poate folosi pentru tenis de masa sau jocuri de societate. Mai departe va punem la dispozitie urmatoarele: terasa exterioara; lobby; bar; loc pentru gratar;

 • Dragostea trece prin stomac...

  La restaurantul propiu servim micul dejun , produse proaspete de carne preparate la gratar , diverse garnituri si salate. Pe terasa punem la dispozitie un gratar spatios cu loc de servire a mesei unde se pot prepara diverse delicatese intr-o atmosfera unica , gazdele asigurand vesela si toate cele necesare pentru servirea mesii intr-o atmosfera cat mai placuta. Organizam mese festive pentru diverse ocazii la cererea clientilor.

Ce spun oaspeții noștri...

Am petrecut o săptămana foarte frumoasă cu familia la Bella Vista. Dragii mei, vă mulțumim pentru că ne-ați arătat că un loc este deosebit atât prin peisajele frumoase și linistea din munte, dar mai ales datorită oamenilor, iar voi ați făcut din sederea noastră o experiență de neuitat.
Gheorghe Popescu
Positiv: Totul! Revenim cu mare plăcere de fiecare dată!
Adriana Trudă
Ne-am bucurat de razele soarelui într-o locație deosebită, fără vecini de cameră gălăgiosi. Tot grupul nostru (4 adulți și 2 copii mici) s-a simțit extraordinar și cu siguranță vom reveni la Bella Vista anul viitor!
Mădălina Stănoiae
Vă adresăm cele mai calde mulțumiri pentru toate condițiile asigurate. Vă felicităm și sperăm în colaborări fructuoase în viitor. Cu respect și considerație,
Mihail Grindea

Din istoria frumosului oraș Sighișoara

Undeva lângă Sighișoara se găsea cetatea dacică Sandava, iar mai târziu o fortificație puternic întărită la Podmoale constituia Castrum Stenarum (sau Capistenarum) unde au fost descoperite cărămizi cu ștampila Legiunii a XIII-a Gemina, 26 de monede romane emise între 108- 248, opaițe romane, inele de aur cu filigran etc. Localitatea a fost întemeiată de coloniști germani (de fapt franconi din regiunea Rinului de nord), care fuseseră invitați să se așeze în Transilvania de către regele Ungariei Geza al II-lea pentru a apăra granițele de est.

Citește mai departe